Exact 20 jaar geleden begon t allemaal!!

't Zolderke was born ...

Ik besloot om van mijn hobby (antiek, brocante en 2dehands verkopen op de rommelmarkten) mijn job te maken.

De winkelruimte was er, de leuke spulletjes ook dus het was enkel een kwestie van uitstallen ...

Aangezien ik nog studeerde, werd dit een bijberoep en was de winkel enkel open op woensdag- en vrijdagnamiddag en op zaterdag.

Na mijn studies was ik nog niet klaar om de grote sprong te wagen maar ik wou ook niet stoppen dus ging ik op zoek naar een job die te combineren viel ... dit werd eerst nachtdienst bij DHL en Securair, daarna de vroege ochtendshift bij TNT om deeltijds te eindigen bij Hazgo.

Ongeveer 4 jaar geleden besloot ik de grote stap te wagen, mijn job op te zeggen en volledig voor de zaak te gaan!

Er zijn in al die jaren al heel veel dingen verandert en ik voel dat er nog heel veel dingen zullen veranderen ...

Ik ben er helemaal nog niet klaar mee!

Het feit dat ik dit allemaal al mocht beleven heb ik natuurlijk ook aan jullie te danken ... mijn fans (zolderitis is een nieuw verslavend begrip geworden) mijn klanten waarvan ik sommigen ondertussen vrienden mag noemen ...

Last but zeker not least wil ik mijn mama heel hartelijk bedanken want zonder haar was dit zeker nooit gelukt! Dank je wel mama x

upload.jpeg

1 Comment